POLITIKOEDITORIAL

Paketa antishpifje na duhet: Për të mbrojtur median dhe publikun nga Kryeministri

Fitim Zekthi Qeveritë e këqija, ato me prirje totalitare apo ato totalitare, përpiqen të mos i lejojnë për asnjë moment njerëzit të mendojnë, në mënyrë që ata kurrë të mos e kuptojnë shkallën e keqqeverisjes, kufizimit të lirive, abuzimit me të drejat, grabitjen e pronës, varfërinë apo krimininalizmin e jetës së vendit. Qeveria është gjithnjë në një përpjekje...

Read more

POLITIKOOP ED

POLITIKON

POLITIKOFF

E-TJERA

RAJONI/BOTA

LIBRA &IDE

TEFUNDIT

ZGJEDHJAEDITORIT

POLITIKOSPORT

POLITIKOOBITUAR

Sondazh

Pse e kerkon Kryeministri regjistrimin e portaleve?

View Results

Loading ... Loading ...

Thenia e dites

POLITIKOENGLISH

FOTODITE

Kthehu