Ndarja ‘e emancipuar’ e Norës dhe Robertit, jetojnë bashkë pas divorcit

Megjithëse janë mdarë në verë, ndarja e Nora Istrefit dhe Robert Berishës vazhdon të ketë po të njëjtin interes dhe akoma përflitet në media.

I ftuar në “Glamour Zone” Roberti ka treguar më shumë për mënyrën e ndarjes së tyre. Ata nuk janë ndarë me letra dhe Roberti pranoi se mund të ketë ende një derë të hapur për rikthim.

“Nuk kam thënë asnjëherë që jemi ndarë, por nuk jemi bashkë, ky është dallim i madh. Divorci permes gjyqit..nuk jemi prej atyre çifteve që e kemi bërë me inat. E vërteta qëndron diku tjetër, është personale dhe besoj se mund të ketë ndonjë derë të hapur për rikthim”-

Por me kë jeton tani Roberti?
Ai tregoi për moderatoren se megjithëse janë të ndarë, jetojnë aq afër sa herë pas here qëndron edhe me Norën dhe të bijën.

“Roberti jeton edhe vetëm, edhe me Norën dhe gocën. Ajo është e vogël 4-vjeçe. Prishtina është e vogël, jetojmë edhe afër, kështu që, pak aty, e pak aty! Edhe po mos të ishte vajza, mendoj qe çdo çift që ka probleme, ka pauza, ndamje, nuk do me thënë të mos flasësh. Mbi të gjitha, ne do të jemi gjithmonë prindërit e Renee-së”