5 rregullat e buzëkuqit të lëngshëm

Buzëkuqët e lëngshëm dhe me shkëlqim janë rikthyer sërish në modë ndaj përpara se të filloni t`i përshtateni trendit, kini parasysh se buzëkuqët e lëngshëm kanë edhe një “cen”: jeni të predispozuar të bëheni pis më shpejt, ose të kullojë apo të ju lërë shenja mbi dhëmbë.

Por para se të aplikoni një buzëkuq të lëngshëm, kini parasysh disa rregulla më parë:

Kërkon kohën e duhur

Kohë durim dhe sigurisht: një pasqyrë.

Duhet të përdorni fondatinë

Ju duhet ta balanconi pamjen e tuaj me një fondatinë, që buzëkuqi të mos duket keq dhe të mos kullojë.

Mos aplikoni më shumë seç duhet

Mjafton pak të merrni rezultatin që kërkoni

Duhet të siguroheni që buzët janë të hidratuara

Nëse keni buzë të çara, duhet t’i hidratoni patjetër dhe të largoni qelizat e vdekura

Çelësi i perfeksionit qëndron tek saktësia

Mund ta aplikoni në fillim në buzën e poshtme dhe më pas t’i bashkoni të dyja buzët. Ndërsa pjesës së harkuar mund t’i jepni formë me një furçë.