“80% e drejtorëve burra të largohen”, zbardhet takimi i Ramës me koordinatorët në Shkodër, 4 prej tyre japin dorëheqjen

TIRANA, ALBANIA - MARCH 3: Prime Minister of Albania Edi Rama gestures during a joint press conference with High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy Federica Mogherini (not seen), following their bilateral meeting, in Tirana, Albania on March 3, 2016. (Photo by Olsi Shehu/Anadolu Agency/Getty Images)

Zbardhen detaje nga mbledhja e kryeministrit Edi Rama me Këshillin Koordinues për Rajonin e Veriut në Shkodër.

Rama ka urdhëruar që 80% e drejtorëve rajonale të japin dorëheqjen, ndërsa katër prej tyre e kanë paraqitur gjatë mbledhjes largimin e tyre.

Deri tani dhanë dorëheqjen drejtori i Degës së Thesarit Myzafer Bushi, Hetimir Tatimor Agim Shima, ARRSH-së Shkëlqim Sterkaj dhe Drejtorit të Entit të Banesave Brian Muriqi.

Në mbledhje morwën pjesë edhe kryetari i Bashkisë se Lezhës, Pjerin Ndreu dhe deputetët Paulin Sterkaj, Luan Harusha dhe Tom Doshi.

Më poshtë, është lista e drejtorëve të qarkut Shkodër që pritet të dorëhiqen në ditët e ardhshme, dhe të zëvendësohen me emra të rinj.

Lista: 

1.Zyra Arsimore Shkodër- Kadri Ymeri

2.Spitali Rajonal Shkodër- Adrian Dajti

3.Hidrocentrali Vau Dejës- Luan Heta

4.Filiali Albaposta Shkodër- Edmond Emini

5.Administrata e Zonave të Mbrojtura në Shkodër- Agim Dardha

6.Drejtoria e Shendetit Publik Shkodër- Astrit Beci

7.Drejtoria Rajonale e Tatimeve Shkodër-Herion Jashari

8.Dega Rajonale e Thesarit Shkodër- Muzafer Bushaj

9.Operatori i Sistemit të Shpërndarjes-  Rezart Isufi

10.KESH Shkodër, Gjon Bala dhe Elvis Murati, pergjegjesa te dy zonave

11.Enti Kombëtar i Banesave Shkodër- Brian Muriqi

12.Ndërmarrja e Trajtimit të Studentëve Shkodër- Jetmir Lumaj

13.ADISA Shkodër- Mirsad Sylja

14.Inspektoriati Shtetëror i Pyjeve dhe Kullotave- Mark Ndou

15.Drejtoria Rajonale e Rrugëve Shkodër- Shkelqim Sterkaj

16.Drejtoria Rajonale e Hekurudhave

17.Drejtoria e Doganave Shkodër- Bardhyl Dervishi

18. Operatori I Sistemit te Transmetimit Shkodër- Fuat Alibali

19. HEC Koman- Kujtim Prroni

Fondi I Sigurimit te Detyrueshëm Shëndetësor Shkodër- Markenc Shllaku

Formimi Professional Shkodër-Meri Markici

Rezidenca Velipojë( shtepia e pritjes)- Hekuran Gjorretaj

Hipoteka Shkoder, përgjegjësi- Ilir Dibra

ALUIZNI Shkoder, përgjegjësi- Genc Berhani

Uzina e Telave- Llazar Berati

Tregu i shumices Dobrac- Dritan Pirani

Inspektoriati i Metrologjise dhe kalibrimit- Hysen Lacej

Shërbimi veterinarisë- Andi Bilali