9 vite e shkëputur nga muzika, projektet e reja të Gerta Hetës për rikthim

Gerta Heta ka pasur një karrierë aktive në muzikë kur nisi të këndonte në vitin 2003 dhe për 7 vite me radhë ka qenë shumë aktive derisa erdhi një moment që u shkëput nga muzika.

Pas shkëputjes nga muzika, Gerta vendosi t`i dedikohej pasionit të saj  për radion. E ftuar sot në “Ftesë në 5”, Gerta ka treguar se do të rikthehet në muzikë pas 9 vitesh shkëputje.

Ajo tregoi se është duke kërkuar për një projekt të mirë muzikor dhe  prandaj po pret kaq gjatë.