Alban Skënderaj publikon për herë të parë foton e plotë të portretit të djalit të tij

Në fillim të janarit të këtij viti, Alban Skënderaj dhe Miriam Cani u bënë prindër për herë të dytë të një djali që e quajtën Duam. Duami ka dhe një motër të madhe, Ameli.

Gjatë gjithë kësaj kohe, prindërit kanë ndarë me fansat foto të birit të tyre por jo portretin e plotë.

Sot, Albani ka publikuar për herë të parë një foto të plotë të Duamit, edhe pse sërish tiparet i ka të fshehur, megjithatë mund të krijohet një ide më e qartë se sa i bukur është Duam.

Krahas fotos së Duamit me Amelinë dhe Miriamin, Albani shkruan: “Pasuria ime”

 

View this post on Instagram

 

Pasuria ime 😍

A post shared by Alban Skenderaj (@albanskenderaj) on