KRYESORE

Albana Omani merr dhe Ledri Vulën

Albana Omani merr dhe Ledri Vulën
Albana Osmani ndodhet në Kosovë ku edhe po promovon fondacionin e saj “Ti je një lule dielli”.  Albana si figurë publike ka arritur të mbledhë shumë njerëz të njohur për të mbështetur nismën e saj e cila ka në fokus fëmijët me sëmundje gjaku. Përkrahës  i kësaj nisme është bërë dhe Ledri Vula i cili ka veshur bluzën e “Lule diellit” dhe ka pozuar sëbashku me Albanën.

Ditari politik

Të fundit