Alban Skënderaj dhe MiriamCani vijnë me “Dhuratë”

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani vijnë me një këngë të re, e cila do të publikohet me datë 28 nëntor ditën edhe kur vajza e tyre  do të mbushë  2 vjeç..

Kënga titullohet ‘’Dhurata’’, dhurata që u është bërë në këtë datë me lindjen e vajzës. ”Të martën, me 28 nëntor me tinguj e fjalë zemre vjen ‘’DHURATA’’ , shkruan Miriami.