Arrestimi ish-kamermanit të Ramës, Erind Vogli nisi vjedhjet një muaj pasi mbeti pa punë (Dokument)

Kryeministria ka reaguar me shpejtësi pas publikimit të lajmit se policia ka arrestuar fotografin dhe njëkohësisht kamermanin e Edi Ramës.

Ky institucion ka publikuar shkresën ku konfirmohet ndërprerja e kontratës me Erind Voglin në muajn maj të këtij viti.

Vetëm një muaj pasi është hequr nga puna, Vogli ka nisur të vjedhë në Tiranë celularë të markave të ndryshme.

U arrestua nga policia, hajduti i celularëve ishte fotograf dhe kamerman personal i Edi Ramës