“Arti në mbrojtje të Demokracisë”, aktori: Krenar që kam marrë pjesë në protesta, të rrëzohet keqqeverisja

Aktori Neritan Liçaj ka folur në takimin me temë “Arti në mbrojtje të Demokracisë dhe Interesit Publik” është shprehur se nuk ka një ligj të aplikuar për artin dhe shton se një artist i lirë mund të jetë një opozitar shumë i mirë.

Liçaj shton se është shumë e thjeshtë të ndihmosh artin, pasi arti është shumë i rëndësishëm për vendin në tërësi. “Të shkatërrosh artin shkatërron kombin”, shprehet Liçaj.

“Jam krenar që kam marrë pjesë në protestat e zhvilluara gjatë kësaj periudhe, pasi arti përmbysi keqpolitikën me anë të atyre protestave”, thotë aktori.