Bëji një telefonatë parukierit tënd, këto janë trendet e flokëve që duhet t`i provoni brenda 2020-ës

Nga të gjitha gjërat që ju mund të “shkurtoni” nga jeta juaj këtë vit – ushqime të caktuara, mentalitetet të vjetra, ish-in e tmerrshëm – flokët tuaj shpesh ndjehen si pushimi më pak dramatik, mbase më i pastër katartik që mund të bëni.

Lajmi i mirë për tendencat në vitin 2020 është se ka shumë hapësirë ​​për personalizim. “Këto kohë, prerja e flokëve po bëhet gjithnjë e më të përshtatshëm për formën e fytyrës tuaj, strukturën natyrale dhe stilin e jetës,” tha David Lopez, stilist i famshëm i flokëve.

Këto janë trendet më të pëlqyera të momentit sipas Lopez dhe nëse e keni ndarë mendjen, thërrisni në telefon parukierin tuaj dhe cakto orarin: