Bella Hadid lë pas dhe motrën e saj, shpallet femra më e bukur në botë

Në fakt është Gigi Hadid ajo që përflitet më shumë dhe shpesh herë e preferuara e kopertinave, mirëpo është motra e saj, supermodelja Bella Hadid ajo që është shpallur femra më e bukur në botë.

Jo vetëm Gigi-n, por Bella ka lënë pas emra si Beyonce, Cara Delevigne dhe Katy Perry. jë kirurge estetike është shprehur se Bella ka përmasat perfekte të fytyrës, çdo gjë është në sintoni dhe si rrjedhojë është femra më e bukur në botë pasi i afrohet 94.38% fytyrës perfekte.

Sytë e saj, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe formën e fytyrës u matën dhe iu afruan më shumë idesë së përsosmërisë së grekëve antikë.

Beyonce ishte e dyta sipas “Golden Ratio of Beauty Phi” , e cila i afrohet fytrës perfekte 92.44%. Amber Hard e treta me 91.85% dhe Ariana Grande e katërta me 91.81%.