Brad Pitt është ende duke kërkuar…

Në moshën 55-vjeçare, ylli i gjithanshëm i Hollivudit duket se i ka realizuar pjesët në Hollivud, duke përdorur peshën e tij për të marrë filma (me pak gjasa) – si drama e tij e re hapësinore, Ad Astra — në kinema. Por, në brendësi, ai ka shumë gjëra për të cilat po pret e po kërkon për të punuar.

Brad Pitt nuk jep intervista shpesh, por edhe kur e bën, ai priret që këto intervista të ndodhin në vende të çuditshme dhe spontane.

Brad Pitt është rikthyer me projektet e reja dhe jo një por dy: “Once Upon a Time in Hollywood” dhe “Ad Astra”.

Në një intervistë të gjatë për “GQ.Com” Brad ka treguar për projektet e tij të reja, për bashkëpunimin me Leonardo di Carion si dhe për atë që po kërkon ende (siç thamë në hyrje të shkrimit).

Teksa shijoni fotot e Brad Pitt për “GQ. com” artikullin e plotë mund ta lexoni duke klikuar këtu.