Flash News

KRYESORE

Cardi B e di se çfarë do të thotë emri i saj në shqip, këtë e diskutoi dhe me menaxherin shqiptar

Cardi B e di se çfarë do të thotë emri i saj në

Cardi B është takuar me menaxherin shqiptar të artistëve, Drini Zatriqi, dhe këngëtarja dëgjohet teksa flet për emrin e saj dhe kuptimin në shqip.

Teksa janë të përqafuar, Cardi B dëgjohet teksa thotë:

“Jam këtu me shqiptarin… Po prit... A nuk është kuptimi i emrit tim në shqip “k***”.

Dhe pas kësaj ajo dhe Drini qeshin më të madhe dhe Cardi  thotë:

“Eeee, e shikon që e dija?”

[video width="320" height="576" mp4="https://cdnimpuls.com/politiko.al/uploads/2019/07/video-1562935586.mp4"][/video]

Drini Zatriqi jeton në New York dhe në bio-n e tij në Instagram shkruhet që është sipërmarrës.

Të fundit