Çfarë mendojnë në të vërtetë meshkujt për makijazhin e femrave

Mendoni se meshkujve nuk u intereson makijazhi? Mendoni sërish. Mbase nuk dinë dhe nuk e kuptojnë shumë mirë se si aplikohet (mirë nuk presim kaq shumë nga ata), por e kanë një mendim të tyrin kur vjen puna se sa duhet vendosur dhe ku.

Kur vjen puna për makijazh, edhe yjet e Hollywood-it kanë një opinion. Aktori Adrian Grenier mendon se bukuria natyrale është më e bukur:

“Pak është shumë. Definitivisht. Ju nuk keni pse ta teproni. Nëse nuk shkëlqen bukuria nga brenda, asnjë pikë grimi nuk do të jetë në gjendje ta mbulojë atë.”

Alicia Keys prej kohësh tashmë “ndërgjegjëson” me fytyrën e saj, e cila në tapetet më të rëndësishme (të kuq) nuk i ka vënë grim.