Çfarë nuk u pa në dasmën e tyre, Elita Rudi publikon fotot që nga të ftuarit VIP deri tek kërcimtaret

Vjet në shtator, Elita Rudi dhe Gjiko u martuan në një dasmë shumë të madhe e të veçantë, me të ftuar VIP dhe plot surpriza. Atëherë u diskutua shumë dasma e çiftit të cilët sot kanë dhe një djalë, Zërin.

Por jo gjithçka u publikua.

Elita ka vendosur të rikthehet pas në kohë dhe të njohë publikun me momentet më te veçanta të dasmës së tyre, duke nisur nga të ftuarit VIP e deri tek vajzat kërcimtare, ekzotike.