KRYESORE

Cila është ministrja e Ramës që ka nusepashkën në këmbë

Të enjten parlamentare, shumë prej mediave online në Shqipëri shkruajtën për 'këmbën misterioze' me tatuazhin e nusepashkës. Fotografi i Kuvendit, Agim Rama, postoi një foto të këmbës së një prej ministreve të Ramës, por nuk dihej për cilen prej tyre bëhej fjalë.

"Shpresojmë t’i sjellë fat nusepashka ministres,"- shkruante Agim Rama. Ndërkohë, ditën e sotme gazeta 'Panorama' ka postuar foton e plotë dhe bëhet fjalë për ministren e Kulturës, Mirela Kumbaro.

Ditari politik

Të fundit