Çiljeta pranon ndërhyrjen estetike të radhës

Në një postim në Instagram, Çiljeta ka treguar për një ndërhyrjen estetike të cilën do e bëjë së shpejti. Ajo ka vendosur të bëjë një liposkulpturë (heqje e dhjamit). Që pas lindjes së djalit, Çiljeta si të gjitha nënat është përpjekur që të ruajë trupin në formë.

“Pas ardhjes në jetë të Fernandos, edhe unë si shumë nëna të tjera kam bërë shumë përpjekje për t’u ndjerë komode me trupin tim… Dhe ja ku erdhi momenti, t’i nënshtrohem liposkulpturës, një nga ndërhyrjet më të njohura për rimodelimin e trupit. Ju e dini, unë nuk ju kam mbajtur asnjëherë asnjë sekret, sepse raporti ynë është ndërtuar mbi të vërtetën s’më ka pëlqyer asnjëherë të gënjeja madje gjithmonë kam qenë kurajoze të flas hapur. Kjo ndërhyrje më ka bërë të ndihem më mirë dhe unë kam zgjedhur të jem e lumtur me veten time brenda natyralitetit , sepse lumturia është zgjedhje” –shkruan Çiljeta në Instagram.

 

 

View this post on Instagram

 

Pas ardhjes në jetë të Fernandos, edhe unë si shumë nëna të tjera kam bërë shumë përpjekje për t’u ndjerë komode me trupin tim… Dhe ja ku erdhi momenti, t’i nënshtrohem liposkulpturës, një nga ndërhyrjet më të njohura për rimodelimin e trupit, realizuar në përsosmëri nga klinika e njohur, më e mira në llojin e saj Dermolife. Faleminderit doktoreshë Lida Hoxha, për profesionalizmin me të cilin ke ndërtuar një klinikë shembullore dhe Dr. Vincenzo Colabianchi Ju e dini, unë nuk ju kam mbajtur asnjëherë asnjë sekret, sepse raporti ynë është ndërtuar mbi të vërtetën sme ka pelqyer asnjeher te genjeje madje gjithmon kam qen kurajoze te flas hapur. Kjo ndërhyrje më ka bërë të ndihem më mirë dhe unë kam zgjedhur të jem e lumtur me veten time brenda natyralitetit , sepse lumturia është zgjedhje. Çdo vajze, zonje që nuk ndihen komode me trupin e tyre, i ftoj t’i drejtohen “Dermolife” për një seancë këshillimi sidomos ne nenat me beba 😬🐣 #klinikadermolife #dermolife @dermolife.al

A post shared by Ciljeta Xhilaga (@ciljetaxhilaga) on