Dashuri në kohërat e koleravirusit

Shenzhen, Kinë

Zhang Lingwen dhe Huang Miaowei pozojnë pas martesës. Byroja e Punëve Civile ka filluar të mbajë ceremoni jashtë zyrave për të kufizuar kontaktet, ndërkohë që epidemia e koronavirusit vazhdon.

Foto: Chine Nouvelle/Sipa/Rex/Shutterstock