Deputeti: Pse këtë javë s’do ketë as parlament, as mbledhje komisionesh, vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme

Deputeti Lefter Maliqi sqaron pse këtë javë nuk do të ketë as seancë plenare dhe as mbledhje të komisioneve parlamentare.

Sipas Maliqit shkak për anulimin e veprimtarive të Kuvendit është se kjo është cilësuar si java e gjelbër, por që sipas deputetit është edhe ‘java e zezë’ e kryeministrit pas refuzimit në Këshillin Evropian.

Reagimi: