Dilettanti

Ministri Italian i Punës dhe Industrisë Luigi Di Maio qesh bashkë me Ministrin e Brendshëm Matteo Salvini në Pallatin Quirinale në Romë, Itali. Koalicioni i ri popullist Italian u betua këtë të premte.

Fotografia: The Telegraph