Flash News

Ditari i Opozitës

“Nuk te turp ti moj”, Berisha i drejtohet gjyqtares Irena Gjoka: A ke përdorur ndonjëherë mbiemrin Spata?

“Nuk te turp ti moj”, Berisha i drejtohet gjyqtares Irena Gjoka: A

Kreu i PD, Sali Berisha ka sfiduar sërish gjyqtaren Irena Gjoka, të cilën e akuzon për shkelje Kushtetute, duke i drejtuar pyetjen se a e ka përdorur ndonjëherë më parë edhe mbiemrin Spata.

Berisha: Edi Rama këto dy muaj, këto 60 ditë të tuaja, ka dalë në pah para çdo shqiptari, ka nxirë para çdo atdhetari, para çdo atdhetari të lirë në Europë, si figura politika më karikaturë.

Si një diktator i llojit të Musolinit, i Ajatollahëve, të Llukashenkos që ka frikë dhe tmerr nga kundërshtari politik dhe që përdor çdo mjet të paligjshëm, dhunon kushtetutë dhe ligje për ta mbajtur atë në arrest shtëpie.

Përdor llume njerëzore të llojit Dumanrë dhe Manekër, njerëz që kanë për moral krimin, apo Kraja dhe Millonaj.

Këtu para jush i kam shtruar një pyetje asaj turp gjykatëses, apo ti themi haptas llum gjykatëses.

I kam shtruar një pyetje; a je përzënë ndonjëherë nga ndonjë vend për punëra llumi? Nuk ka kthyer përgjigje.

Sonte do ta pyes në emrin tuaj dhe mbarë shqiptarëve, këtë llum gjykatëse; ke përdorur ndonjëherë mbiemrin Spata se të është dashur. Irena Spata e ke quajtur ndonjëherë veten ti?

Nuk te turp ti moj, ti je një hajdute ordinere, e paftyrë, pa pamoral, pa asgjë, që mbahesh aty si skllave e krimeve tua.

Sonte i them këto në emër të betejës tuaj të përnatshme.

Të fundit