Flash News

Ditari i Opozitës

Protesta e 11 shkurtit, Berisha: Rama duhet të largohet me të gjitha mjetet, përfshirë mosbindjen civile

Protesta e 11 shkurtit, Berisha: Rama duhet të largohet me të gjitha

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka deklaruar se kryeministri Edi Rama duhet të largohet me çdo kusht nga pushteti, përfshirë edhe mosbindjen civile në protestën e opozitës në 11 shkurt.

Në një deklaratë për mediat pas mbledhjes me drejtuesit politik dhe drejtuesit e qarqeve në seli, Berisha tha se që nga koha e Enver Hoxhës, dinjiteti i vendit nuk është poshtëruar kurrë në këtë mënyrë sa tani.

Berisha: Të largojmë me çdo kusht nga pushteti, këtë demon të pushtetit i cili për të shkatërruar pluralizmin dhe konsoliduar karrigen e tij nuk ndalet para asnjë akti. Nuk njeh asnjë kufi, nuk njeh asnjë normë morale, asnjë standard, ligj, kombëtar apo ndërkombëtar.

Edi Rama duhet të largohet një minutë e më parë, përndryshe, qytetarët shqiptarë do ta hedhin në Lanë, përndryshe, qytetarët shqiptarë do të rivendosin reputacionin, dinjitetin, moralin e tyre. Kurrë ndonjëherë që nga koha e Enver Hoxhës, dinjiteti i këtij kombi, këtij vendi nuk është poshtëruar në këtë mënyrë.

Kjo është njëra anë e medaljes. Ana tjetër e medaljes është se ky akt korruptiv u ndërmorr me qëllimin e vetëm për shkatërrimin e pluralizmit dhe demokracisë në Shqipëri. Demokraci pa pluralizëm nuk ka, pa opozitë nuk ka, dhe faktikisht me para droge dhe para të tjera, ky përpiqet në të gjitha mënyrat për të konsoliduar monizmin e tij.

Largimi i Edi Ramës me të gjitha mjetet demokratike, përfshirë mosbindjen civile është sot misioni i të gjitha misioneve të qytetarëve shqiptarë, të popullit opozitar.

Të fundit