Ditëlindjen e ka Getoari por vetëm Luana duket në videon e urimit të saj për kunatin

Sot feston ditëlindjen Getoar Selimi dhe të shumta kanë qenë urimet e kolegëve por edhe familjarëve, duke nisur nga Marina- bashkëshortja e tij – që i ka bërë një tortë mjaft të veçantë dhe më pas kunata, Luana.

Ashtu siç gjithmonë ka dëshirë Luana, edhe në postimin e saj, urim i dedikuar për kunatin: është protagoniste.

Në video shfaqen të dy teksa përformojnë këngën e tyre, mirëpo Getoari duket shumë shumë pak, Luana ka shkëputur vetëm pjesën ku del vetë.

“Urimë ditëlindjen binjakut tim,”- shkruan Luana mbi video.