Dy fjali të Kylie Jenner i kushtuan ‘Snapchat-it’ 1.3 miliard dollarë dhe i dhuruan ‘Facebook-ut’ 13 miliard dollarë

Motrat Kardashian-Jenner mund të paragjykohen dhe të sulmohen pafund por ata janë kthyer në biznesmene të vërteta. Fuqia e tyre ndikuese tek fansat është aq e madhe sa mund të rrezikoje dhe të ardhurat e rrjeteve sociale më të mëdha në botë.

Kylie Jenner ka postuar në Twitter pakënaqësitë e shkaktuara nga versioni i ri i Snapchat. Që kur ngeli shtatzënë, Kylie u zhduk nga platforma dhe deshën vetëm dy fjali që kompania të humbiste 1.3 miliard dollarë në vlerë aksionesh. Por nga rënia e Snapchat fitoi Facebook. Të premtën vlera e Facebook u rrit me mbi 13 miliard dollarë(brenda ditës).  Kylie ka përdorur dhe Facebook dhe Instagram për të promovuar produketet e saj kozmetike.