Dy Kore, dy Kim

Pyongyang, Korea e Veriut

Njerëzit përulen përballë statujave të Kim Il-sung dhe Kim Jong-il në kodrën Mansu me rastin e 72 vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore Koreane.

Foto: Kim Won Jin/AFP via Getty Images