E pyesin sa lekë mban për vete dhe sa për Shkodrën, Voltana Ademi tregon për herë të parë rrogën

Përmes një komunikimi me qytetarët në rrjetin social ‘Facebook’ kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi, ka bërë publike për herë të parë rrogën e saj si kryebashkiake.

Ademi ka pyetur qytetarët se si ka qenë drejtimi i pushtetet lokal në këtë qytet, duke marr përgjigje prej tyre.

Ka qenë një komentues i cili e ka pyetur kryebashkiaken e Shkodrës në lidhje me ndarjen e lekëbve në bashki, se sa i mban për vete dhe sa i investon për qytetin.

Qytetari: Sa lek i do për vete dhe sa i do për Shkodrën?

Voltana Ademi: Bashkia e Shkodrës i menaxhon fondet në mënyrë transparente. Unë e lexova para disa ditësh pyetjen dhe do them se e kam rrogën fiks. Roga ime është 129 mijë e 124 lekë. Kjo është vlera që unë paguhem si kryetare e bashkisë Shkodër. Kuptohet të gjitha paratë e tjera menaxhohen në bazë të ligjit.