E-TJERA

Infermierja rezulton me COVID-19, mbyllet materniteti i Peqinit

Infermierja rezulton me COVID-19, mbyllet materniteti i Peqinit

Një infermiere në maternitetin e Peqinit ka rezultuar pozitive me COVID-19. Rrjedhimisht materniteti është mbyllur.

Mësohet se janë testuar edhe dy infermiere të tjera, të cilat kanë pasur kontakte me të prekurën në fjalë.

Mësohet se materniteti do të qëndrojë i mbyllur deri sa të kryhet testimi i të gjithë punonjësve dhe të dalë përgjigja e tyre.

Ditari politik

Të fundit