Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 11 qershor 2024

Këmbimi valutor, 11 qershor 2024

Monedha e eurozonës shitet sot me 100.6 lekë.

Dollari këmbehet me 93.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 118.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 68.4 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 103.9 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.6 lekë.

Të fundit