Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 16 qershor 2024

Këmbimi valutor, 16 qershor 2024

Sot, më 16 qershor 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93 ekë dhe shitet 94 lekë.

Euro sot blihet me 99.8 lekë, ndërsa në shitje me 100.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 104 lekë, në shitje me 105 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë dhe në shitje me 68.6 lekë.

Të fundit