Flash News

E-TJERA

Liroi ‘të fortët’ nga burgu, gjyqtarja e Krujës kërkon t’i kthehen mbrapsht paratë e sekuestruara

Liroi ‘të fortët’ nga burgu, gjyqtarja e Krujës

Në seancën e sotme në Gjykatën e Apelit, gjyqtarja e Krujës, Enkelejda Hoxha kërkoi pafajësi, si edhe kthim të shumës së parave të sekuestruara.

Mbrojtja pretendoi pafajësi dhe se dënimi i shkallës së parë ishte dhënë nën trysni politike-mediatike.

Disa muaj me parë ish gjyqtarja Hoxha u dënua me 2 vite burg, ndërsa në qershor ajo u lirua nga burgu, pasi kishte shlyer dënimin, ku iu llogarit edhe koha e mbajtjes në paraburgim.

Vendimi për ish-gjyqtaren Enkelejda Hoxha do të shpallet më 11 tetor ora 14:00, pasi u dënua nga Shkalla e Parë për “korrupsion”.

Ish-zyrtarja e drejtësisë u arrestua bashke me 9 persona të tjerë pasi sipas Prokurorisë do të lironte kundrejt shpërblimit të dënuarin për vrasje Saimir Petani. Sipas prokurorisë ajo kishte firmosur edhe lirimin e disa personave të tjerë të dënuar për krime të rënda.

Të fundit