E-TJERA

Nga mesazhet e socialistëve të vjetër dhe analiza e 25 prillit, sot mbahet Kongresi i jashtëzakonshëm i PS

Nga mesazhet e socialistëve të vjetër dhe analiza e 25 prillit,

Sot në orës 17:30, Partia Socialiste do të mbledhë pasdite Kongresin e jashtëzakonshëm.

Sikurse është njoftuar më herët, Kongresi që përkon me 30 vjetorin e formimit të partisë, nuk do të jetë një Kongres zgjedhor dhe kësisoj nuk ndryshon as asamblenë dhe as kryesinë e Partisë. Kongresi do të jetë kryesisht festiv dhe do të bëhet edhe një analizë e zgjedhjeve të 25 prillit. 

Një ditë më parë sekretari i Përgjithshëm i PS-së Taulant Balla, ka treguar edhe disa detaje nga organizimi, duke thënë se kryeministri Edi Rama do të paraqesë vizionin për Shqipërinë 2030 dhe angazhimet kryesore të programit qeverisës. Balla tha se   do të ketë mesazhe dhe përshëndetje nga socialistët e vjetër, që sipas tij, kanë kontribuar në PS, dhe në të njëjtën mënyrë edhe për rrugëtimin evropian të Shqipërisë.

Të fundit