Flash News

E-TJERA

Zgjedhjet e 6 marsit/ Ndahen komisionerët e KZAZ-ve për PS, PD dhe LSI

Zgjedhjet e 6 marsit/ Ndahen komisionerët e KZAZ-ve për PS, PD dhe LSI

KQZ ka ndarë ditën e sotme anëtarët e Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor.

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve vendosi që PS të ketë tre anëtarë, PD do të ketë dy dhe LSI një komisioner.

Ndërkohë që partitë e tjera të opozitës nuk do të kenë përfaqësues në KQZ. Pritet që në KQZ të hidhet shorti për anëtarin e shtatë të KZAZ-ve.

Zgjedhjet e pjesshme vendore do të zhvillohen më 6 mars në në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje.

 

Të fundit