Eastern premises

Al-Araqeeb, Izrael

Sheiku Sayiah al-Turi, kreu i një fshati të paautorizuar beduin në Negev, pi një kafe afër qytetit jugor të Beersheva-s pasi ka votuar në zgjedhjet parlamentare. Beduinët e Negevit jetojnë në margjinat e shoqërisë izraelite, shpesh në varfëri. Ashtu si 34 fshatra të tjera në rajon, Al-Araqeeb, nuk ka akses te burimet e ujit publik, shkollat apo transporti dhe nuk njihet nga qeveria izraelite.

Foto: Hazem Bader/AFP/Getty Images