Edhe pse e akuzojnë për ‘photoshop’, Beatrix Ramosaj i është falenderuese Zotit për bukurinë dhe trupin

Shpesh herë, këngëtarja Beatrix Ramosaj akuzohet nga fansat që përdo ‘photoshop’ dhe ajo nuk “ua përton” t`ju kthejë dhe përgjigje.

Në foton e saj më të fundit me rroba banjo, Beatrix ka ekspozuar format perfekte që ka. Por sërish është akuzuar për photoshop. Një nga ndjekësit i shkruan:

“Photoshop”.

E ndërsa Beatrix i është kthyer: “Jo loqk, badihava kur t’fal Zoti.”

Pra, Beatrix Ramosaj i ka të vetat format dhe për këtë i është falenderuese Zotit e jo photoshop-it.

Shihni disa prej fotove të Beatrixës dhe gjykojeni vetë nëse përdor apo jo photoshop:

 

View this post on Instagram

 

💭💕🔮✨🧿

A post shared by Beatrix Ramosaj (@beatrixramosaj) on

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthdaay to my Superhero 💖 @antigoneramosaj ✨ Life wouldn’t be worth living without you. My biggest inspiration in life is & will forever be you, Mom ✨👸🏻 You’re the woman that sacrificed all her life just to build mine. I can’t imagine the struggle you’ve faced just to raise me and my brother without a “father-figure” to guide us. You’re our superman and our wonderwoman combined together. 💪🏻 I’ve never seen, someone, going through so much and still be so loving and loyal. A woman who always had a smile on her face! You have taught us well and I always hold your lessons close to my heart. 👼🏽🌸 Thank you for going through hell and back with me & kicking everyone’s ass. I hope to make you as proud of me as i am of you. Te dua shumë mam 💕 @antigoneramosaj u bëfsh edhe 100 vjece!

A post shared by Beatrix Ramosaj (@beatrixramosaj) on

 

View this post on Instagram

 

@fashionnova | Birthday Guuuurl 😜🧡 fashionnovapartner

A post shared by Beatrix Ramosaj (@beatrixramosaj) on

 

View this post on Instagram

 

@fashionnova | Can’t go wrong with a black dress 💞 fashionnovapartner ⚡️✨

A post shared by Beatrix Ramosaj (@beatrixramosaj) on