Emocione përmes fotove/ Frikë dhe dashuri në sytë e qytetarëve pas tërmetit të fuqishëm në Tiranë

Qytetarët shqiptarë u shokuan nga rënia e tërmetit në pasditen e sotme. të shumtë ishin ata që pas lëkundjeve me magnitutë 5.8 mbushën rrugët e Tiranës dhe Durrësit, që ishte edhe qendra e tërmetit të rënë.

Në sytë e tyre dallohet frika dhe ankthi si pasojë e lëkundjeve, ndërkohë që dëmet materiale kanë qenë të shumta. Raportohet për 33 të plagosur.

Në momente të tilla, qytetarët ndjejnë më shumë se kurrë emocion dhe dashuri për më të afërtit e zemrës tyre, ndaj përmes fotove të mëposhtme mund të shihni frikën dhe dashurinë në sytë e qytetarëve.

Ndërkohë, Policia dhe Ministria e Mbrojtjes kanë bërë thirrje që qytetarët të rrinë jashtë dhe në çdo rast të telefonojnë 112-ën.