Flash News

Ditari i Opozitës

Kryemadhi-Xhaçkës: ‘Karma is a bitch’, Olta!

Kryemadhi-Xhaçkës: ‘Karma is a bitch’, Olta!

Deputetja e PL, Monika Kryemadhi, në fjalën e saj në parlament, duke folur për mandatin e Olta Xhaçkës, deklaroi se në këtë rast vlen shprehja se çfarë do të mbjellësh do të korrësh.

Kryemadhi u shpreh se në Shqipërio dhe në Tiranë konkretisht, pastrohen para. Kryemadhi e quajti qeverinë e Ramës një qeverisje ku pushtet funksionojnë me regji.

“Ne gratë bëhemi si mish për top për burrat ndonjëherë, por karma is a bitch Olta. Sot jemi një vend që po shkojmë drejt autokracisë. Ky është një sistem qeverisës, ku pushtetet funksionojnë me regji. Edhe kolegia jonë Olta Xhaçkës është pjesë e regjisë. Kjo sepse duhen t’ia heqin vëmendjen qytetarëve vjedhjet, nga pastrimi i parave etj.

Sot sistemi arsimor është në gjendje të rëndë. Ne po jetojmë në një shoqëri të mbytur nga korrupsioni. Në Tiranë dhe në Shqipëri pastrohen paratë. Edhe për turizmin thonë ka arritur kulmin, por se nuk ka rini që të punojë. Ndërtojnë gradaçela me 60 kate, që do ngelen bosh se nuk ka bir nëne që t’i blejë se të gjithë duan të ikin e nuk duan të kthehen më”, deklaroi Kryemadhi.

Latest news