Flash News

E-TJERA

"They consumed several doses of cocaine"/ The testimony of the 18-year-old, how Madrit Ulqinaku was killed, is clarified

"They consumed several doses of cocaine"/ The testimony of the

Madrit Ulqinaku, 33 years old, was shot dead two days ago by 18-year-old Horgito Peqini, after a verbal conflict outside a bar in Elbasan.

The person arrested for the incident, Eiden Dimo, a friend of Horgito, the main perpetrator in Ulqinak's murder, testified to the police giving details of the incident. According to Dimos, he together with Horgito and Klaudjan Sallufi were in the apartment (he does not specify whose) where they consumed beer, while Horgito and Safulli drank cocaine.

Dimo testifies that they were equipped with a firearm and a knife, the latter of which was taken by Dimo ​​himself. The arrested person says that he first saw Safulli conflict with two people and when he got closer he managed to recognize Madrit Ulqinak and his friend Herion Hamzallari.

Dimo claims that he knows both the victim and his friend. After the arguments, says Dimo, Horgito took out his pistol and shot Madrid. All three immediately ran, while Dimo ​​was later caught by the police.

Testimony of the 18-year-old:

After we drank a few beers, Claudio and Horgito, both consumed a few shots of cocaine, I remember three or four shots each. I myself only drank beer and did not use the narcotic drug cocaine. When I went to the house, I saw that Klaudian had a pistol on the sofa.

After we drank the beers and cocaine consumed by Horgito and Klaudjani, I made a "live video" on my social network "Instagram" where I have the address.

After the video, we stayed at home for a while and then went out. When we went out, Horgito took the pistol and put it in his holster or on his belt, while Klaudian took a knife in his hand and asked me: "...who are you going to keep the knife in your bag or don't you want the pistol...?"...I told him that I will a knife than a pistol, I have never carried. I put the knife in the fanny pack I had with me, which is black..…

Kur ishim në rrugën sapo kalon stadiumin, unë po ecja para me Horgiton kurse pas nesh, në më pak se 1 metër po ecte Klaudjani. Në një moment unë shikoj që 2 persona kishin kapur nga duart Klaudjanin dhe po bënin llafe me atë. Unë dhe Horgito, u afruam direkt. Këto shtetas i njoh sepse i kam në lagje dhe quhen Madrit Ulqinaku dhe tjetri Herion Hamzallari. Madritin e njoh sepse vëllai i tij ka punuar në bahçen e babait tim kurse Herionin e njoh sepse ka punuar më parë tek lokali i babait tim ". Sapo i pashë që po konfliktoheshin me Klaudjanin, u afrova për ti ndarë sepse i njihja të dyja palët. Kur më pa Madriti, mu afrua dhe më tha: "…Ti je çuni i Kelit, ç’do ti me këta…". Unë thashë: "…jo nuk kam punë me ta por çfarë keni që ziheni…". Horgito, ndërkohë po i bërtiste Madritit dhe i tha: "Ta q…. r…." dhe sapo tha këtë Horgito, nxori pistoletën nga çanta e zezë, ia drejtoi armën Madritit dhe i qëlloi me armë një herë dhe Madriti u rrëzua në tokë." 

 Then the three of us ran away from there. And Horgito ran away with a pistol in his hand. Klaudjani was wearing a blue T-shirt, while Horgito had a black hat on his head, a white T-shirt, with a black belt and I don't remember his pants. I went to the pharmacy that my mom has and there I left my cell phone, pendant and ring to my mom. Then a Policeman caught me and escorted me to the Police Station. I mean, I don't know where Klaudian went with Horgito, because I didn't see them because I ran straight...".

 

Latest news