Flash News

E-TJERA

Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs" them

Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs"

A few days after the visit to Hungary, President Ilir Meta and his wife Monika Kryemadhi went to the US.

Their trip has been almost 'secret' as neither the head of state nor the chairwoman of the SMI have made any announcement on social networks or publicly regarding this visit.

They met in the US with Lebanese lobbyist Safi Kaskas and his wife. Kaskas has donated a book written by the presidential couple to him, while he writes that he will soon come to Albania at the invitation of Meta and Kryemadhi to promote him.

"My wife and I had a very productive visit this morning with the President of Albania, His Excellency Ilir Meta and his wife Monika Kryemadhi. We gave them a copy of my book The Qur'an with References in the Bible. The First Lady of Albania loved the book and committed to translating it into Albanian with a group of scholars. They also invited us to visit them in Albania to celebrate the beginning of the translation of the book " , writes Kaskas.

The well-known lobbyist also explains how he met President Meta and his wife Kryemadhi. Asked by a person below the photo he posted on Facebook, Kaskas confesses that his wife and Meta have been working together for years.

Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs"

Two days later, Lebanese lobbyist Kaskas received the Liberian presidential candidate in his office.

Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs"

Who is Safi Kaskas

Libanezi është lobist i njohur me bazë në SHBA e Arabinë Saudite me më shumë se 40 vite përvojë në planifikimin strategjik, udhëheqjen dhe etikën e biznesit, me një theks në menaxhimin strategjik në korporatat dhe botët akademike. Ai ka udhëhequr korporata të mëdha dhe kompani tregtare dhe ka pionieruar angazhime të shumta të suksesshme këshilluese fillestare për klientët në fushat e tregtisë dhe industrisë si në Shtetet e Bashkuara dhe Arabinë Saudite.

Kaskas është një bashkëthemelues i Universitetit East West në Chicago, Illinois dhe u zgjodh president i bordit të tij të drejtorëve nga 1979 në 2005. Përveç përqendrimit të tij në shkencat e menaxhimit strategjik, Kaskas ka studiuar fetë Abrahamike dhe ka ligjëruar në të gjithë SHBA për tema që lidhen me Islamin, zhvillimin e myslimanëve amerikanë dhe të ardhmen e Islamit në SHBA.

He has invested 30 years of his life in dialogue and building the bridge between the followers of the Abrahamic religions. Kaskas serves as a board member of Trac5, an organization that works to resolve faith-based conflicts, and is invited to speak regularly at the National Prayer Breakfast in Washington, DC, on topics such as reconciliation, the Qur'an, and the teachings of Jesus.

Recently, Kaskas co-authored "The Qur'an - with References in the Bible, A Contemporary Meaning," a new, never-before-completed translation of the Qur'an into contemporary English that contains more than 3,000 parallel references to the Bible. / Hashtag.al

Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs"Meta and Kryemadhi visit the US, the Lebanese lobbyist "deconstructs"

Latest news