Flash News

E-TJERA

MSH publikon urdhrin për vitin e ri shkollor: Certifikatë vaksinimi, test i përjavshëm; çfarë parashikon për studentët

MSH publikon urdhrin për vitin e ri shkollor: Certifikatë vaksinimi,
Foto Ilustruese

Në kuadër të nisjes së vitit të ri akademik, Ministria e Shëndetësisë ka publikuar urdhrin e ri drejtuar të gjitha institucioneve arsimore për masat që duhet të marrin ndaj studentëve dhe pedagogëve.

Në bazë të urdhrit që MSH papublikuar, çdo pedagog apo student duhet të depozitojë në vendin e punës (pedagogët) dhe pranë çdo IAL-je përkatëse (student) certifikatën e vaksinimit.

Në të kundërt do të duhet të paraqesin çdo javë test të Covid-19. Për studentët të cilët nuk e kanë një të tillë e as certifikatë vaksinimi, do të shihet mundësia e mësimit alternativ.

Përjashtim nga urdhri, bëjnë vetëm ata persona që kanë marrë një vërtetim nga mjeku se nuk mund të kryejnë vaksinën.

Urdhri i Ministrisë së Shëndetësisë

MSH publikon urdhrin për vitin e ri shkollor: Certifikatë vaksinimi,

MSH publikon urdhrin për vitin e ri shkollor: Certifikatë vaksinimi,

Latest news