POLITIKOFF

What the stars predict for today

What the stars predict for today

Dashi

In love it happens that you clear away the old prejudices that plague you. Otherwise you will not be able to move forward easily. At work, a phase of great recovery begins for you, in which you can sacrifice a lot of pleasure. The negative phase, which accompanied you during the difficult year 2020, will finally end. Find strength!

Demi

Couples find great creativity, with Uranus supporting you in making complex and challenging decisions, but that will be crucial for the future. At work, you are not able to fully understand what is happening in your life: do you want to change? Are you okay like that? The answer depends on you.

Gemini

There are many projects in progress for perennial couples. In fact, you can start planning a wedding, a cohabitation or having children. Overall, you are following a positive wave that will take you far. Work hard, but be careful because there are relationships that matter more than others.

Crab

There are some issues that have come up to you recently that you will need to address as soon as possible if you do not want to be left behind. In particular, long-term projects are favored. Even if you have not yet received the expected results for your sacrifices, great pleasures may soon come. Confirmations will come in the following days.

Leo

Have a favorable Moon and this is always good news. Moreover, Venus will no longer be against from Sunday, so even in love you can experience enjoyable moments. It is generally an important period for those who want to get back into the game. You want to leave and Mars in good view will give you the necessary fee.

Virgo

The day will start not properly, but by the afternoon things will improve. In the morning, however, avoid unnecessary controversy because you may say something and you may regret it. At work it is time to review your position and roles because you may not be very happy with what you are doing.

Libra

Hëna tani është në opozitë, kështu që duhet të  qëndroni të qetë dhe të jeni të durueshëm. Është e kotë të kthehesh nga e kaluar, sepse rrezikon të jetosh nga nostalgjia dhe të jesh fyes duke thënë disa fjalë shumë për të cilat më vonë do të pendohesh. Në punë duhet të mbani nën kontroll nervat, përndryshe agjitacioni rrezikon të marrë përsipër.

Akrepi

Sipas horoskopit të Paolo Fox (7 maj), do të jetë një ditë në të cilën do të ndjeni pak hidhërim. Nëse ka çështje të jashtëzakonshme, prisni të paktën deri të Dielën, kur do të keni një pamje astrale më të përcaktuar. Në punë jeni shumë konfuzë, mbase jeni duke pritur një konfirmim që do të vijë me ngadalë.

Shigjetari

Mëngjesi do të jetë vërtet i nënshtruar, por pasdite mund të shëroheni. Në çdo rast, shmangni diskutimet banale, për të cilat do të pendoheni me një mendje të ftohtë. Në punë, shumë nyje më në fund mund të vijnë në mendje dhe të gjejnë përgjigje për shumë pyetje dhe vështirësi që ju kapin.

Bricjapi

Një ditë shumë diskrete për shenjën tuaj. Po dilni nga një kohë e vështirë dhe më në fund po shihni dritë në fund të tunelit. Hëna megjithatë është akoma disonante. Nëse keni probleme në dashuri, përpiquni të shmangni konfliktet. Në punë keni një dyshim në mendje. Mundohuni ta zgjidhni atë sa më shpejt të jetë e mundur pa u futur në mendime të çuditshme.

Ujori

According to Paolo Fox horoscope, this will be a very positive day in love. Newborn stories can turn into something special. At work you feel a great desire for innovation and change. Fortunately, you have important projects under construction that will soon materialize.

Pisces

This is a good day if there has been any discussion or issue to clarify. However, try not to overdo it, otherwise you risk saying too many words. At work, you will make decisions. Therefore, you are a little confused and worried./NOA.al

Latest news