Flash News

POLITIKOFF

Horoscope, what the stars predict for today

Horoscope, what the stars predict for today

Aries

Small tensions in love return between today and tomorrow. At work it is good to think carefully about what you have to do before you act.

Taurus

This last day of the week starts well in love, Venus and the Moon are favorable. At work you don't always have to say no, sometimes you have to get involved.

Gemini

Some tensions are easing, but September is not the ideal month for feelings. If you see that not everything is going well at work, do not quarrel, postpone any discussion until October.

The crab

A person next to you is not understanding you, he can't read your thoughts or even accept them. What you need to do is keep your cool as long as nothing is trending. At work, you seek to engage at all costs, what is this dell to work for? It's not a bad thing, quite the opposite!

Leo

Positive moment for feelings, do not stay away from the possibilities of love. At work, act methodically and make a decision.

Virgo

In love, everything is fine, this Sunday is a great day for feelings. The Moon is still in your sign. And as the last day of the week, a moment of reflection on work is also possible.

Libra

You need a person to lean on, for those who don't have one, this is an interesting Sunday for new acquaintances. You will face challenges at work.

Scorpio

Ka shumë tensione, por këtë të dielë duket më e lehtë për të folur. Nëse keni nisur një punë të re, mos u ndalni apo frenoni që në problemet e para që hasni.

Shigjetari

Bashkëjetesat dhe martesat e sapolindura duhen menaxhuar me kujdes. Për beqarët është një ditë intriguese. Në punë nëse nënshkruani një kontratë,  kuptoni që duhet të bëni edhe ndonjë kompromis.

Bricjapi

Kjo është një e diel e mirë, më e mirë se ditët e tjera të javës që po mbyllet. Është gjithashtu një moment i rëndësishëm për punën, një shans i mirë për sukses.

Ujori

Marsi është i favorshëm, Venusi do të jetë në anën tuaj nga data 29. Historitë jozyrtare së shpejti mund të bëhen legale dhe të ditura për shumëkënd. Ka njëfarë nervozizmi në punë.

Peshqit

The morning is subject to a little stress, do not complicate things by starting useless discussions in love. At work, the recovery is certain, but there is still a climate of tension that is not ending. 

 

Latest news