Flash News

POLITIKOFF

Horoscope, star forecast for today

Horoscope, star forecast for today

ARIES

In love, you should keep your eyes open and keep calm because of some conflicts with your partner. But since March the situation will have recovered. As far as work is concerned, it is improving and good news is coming.

Taurus

Good situation in love, with a favorable moon that gives beautiful emotions and favors meetings. There may be some discussions with colleagues at work, but speaking clearly is enough to solve everything.

Gemini

Improve the situation in love. Just after midnight, with the entry of the moon into your sign, you still have to be a little patient. At work, some negotiations remain open and must be closed.

THE CRAB

Calm returns to your love life after a somewhat difficult period. At work you need to be careful and recharge your batteries, because a rather tiring period is coming.

LION

Be careful in love because you will be in a bad mood. Everything is going well at work and very soon you will see the fruits of your labor.

Virgo

Well in love with the favorable moon and March, but it's best not to let your guard down. There is an atmosphere of change at work and this is exactly what you wanted.

Libra

It's a bit of a bad time for love, something's wrong. Be careful at work, especially if you work alone, you can make some wrong choices. Weigh the pros and cons carefully before making delicate decisions.

Scorpio

Tregohuni të kujdesshëm në dashuri sepse hëna është përballë dhe ju kërkon të merrni gjithçka me vëmendje dhe seriozitet. Në punë po vijnë ide të shkëlqyera, që do të ishte më mirë t’i ekspozoni drejt gjysmës së dytë të shkurtit.

SHIGJETARI

Muaji shkurt është periudhë interesante në dashuri, prandaj organizoni diçka të bukur me partnerin tuaj. Në punë është koha për të bërë zgjedhje dhe për t’i kushtuar vëmendje Jupiterit i cili shkakton pak bezdi ligjore.

BRICJAPI

Bëni kujdes sepse hëna është disonante dhe sjell një rënie të vogël në dashuri. Në punë duhet kujdes dhe nëse duhet të mbani një fjalim atëherë prisni datën 10 të muajit. Nga ana tjetër, do të shihni që së shpejti gjithçka do të jetë mirë, bëni pak më shumë durim.

UJORI

Love goes well with the protection of Venus and the moon. At work the situation is fair but not great. There is also dissatisfaction in relations with colleagues.

Pisces

There is a good recovery in love with the moon in your sign and a good push for new stories. New and interesting proposals arrive at work to be carefully evaluated. Also beware of competition.

Latest news