Flash News

POLITIKOFF

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards Meghan

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

Biographer Tom Bower's new book, Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors, has revealed many of the royal family's dynamics.

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

In an excerpt from the book, obtained by The Mirror, Bower recalled a moment in 2018 after Prince Harry and Meghan Markle were married and preparing for a trip to Australia and New Zealand, Harry felt the family was not supporting his wife. his. Before he and Meghan left, Harry told Prince William that his wife, Kate Middleton, could be "friendlier with Meghan".

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

"Harry tha se anëtarët e familjes së tij nuk po i tregonin [Meghan-it] mbështetje, respekt ose miqësi të mjaftueshme," shkroi Tom në libër. "Meghan, besonte Harry, duhej të vlerësohej po aq sa nëna e tyre [Princesha Diana]."

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

Tom Bower ka shkruar edhe për momente të tjera tensioni mes dy kunave, siç ishte ai i veshjes së Charlotte gjatë planifikimit të dasmës së Meghan dhe Harry-it, moment për të cilin Meghan foli hapur në intervistën me Oprah Winfrey në vitin 2021. Në intervistën e Oprah, Meghan tha se Kate e bëri të qante, por libri i Tom pretendon se ishte Kate ajo që shpërtheu në lot për shkak se Meghan mendohet se e krahasoi Princeshën Charlotte "në mënyrë të pafavorshme me vajzën e shoqes së saj më të mirë Jessica Mulroney".

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

There has been a lot of ongoing rift among the royal family lately, especially with the news of Prince Harry's upcoming memoir.

New book reveals what Harry told William about Kate's behavior towards

Latest news