Flash News

POLITIKOFF

Loredana mbështet Elvanën por pa fjalë

Loredana mbështet Elvanën por pa fjalë

Në profilin e Loredanës është e vështirë të gjesh artistë të shumtë shqiptarë por vetë këngëtarja e ka pohuar gjithmonë se këngëtarja e saj e preferuar është Elvana Gjata.

Të shumtë kanë qenë ata që kanë postuar këngët e albumit të Elvanës "Çelu", por Loredana ka zgjedhur ta bëjë këtë në një mënyrë tjetër.

Ajo ka postuar një foto të Elvanës e veshur me rozë, por nuk i ka bërë as koment dhe as tag.

Loredana mbështet Elvanën por pa fjalë

Latest news