Flash News

POLITIKOFF

Machine Gun Kelly tells how he tried to kill himself while talking on the phone with Megan Fox

Machine Gun Kelly tells how he tried to kill himself while talking on the phone

Machine Gun Kelly has recently confessed details related to his mental health. In his new documentary on "Hulu", "Life in Pink", the singer shows fans another dimension of his life. One of the highlights that Machine chose to share are those related to the period after her father's death, in 2020. 

Machine Gun Kelly tells how he tried to kill himself while talking on the phone

"I went to my father's apartment to take care of his things, to clean them. I had a slightly strange conversation with one of our neighbors who told me some things I did not want to hear. It made me feel even worse. I did not leave the room and I felt horrified. "One day, I just shot her. I called Megan and told her you were not here for me. I told her in detail how I was lying in the room with the gun in my mouth and shouting at her as much as I could. Megan was terrified," - showed Gun Kelly.

Machine Gun Kelly tells how he tried to kill himself while talking on the phone

Momenti i frikshëm fatmirësisht mori kthesë kur ai kuptoi se diçka nuk po shkonte me mënyrën sesi po ndihej. Muzikanti shtoi se e bija, 12-vjeç dhe Megan i kanë qëndruar afër dhe i kërkonin vazhdimisht të niste terapinë për të qenë babai dhe burri që i takonte të ishte.

"Aty vendosa dhe thashë me vete që duhet të heq dorë përfundimisht nga droga dhe kësaj here e kisha seriozisht."

Machine Gun Kelly tells how he tried to kill himself while talking on the phone

Edhe më herët Machine ka folur për problemet me shëndetin mendor, por fatmirësisht pas terapive, aktualisht ai thotë se "droga që ka zgjedhur është lumturia dhe lidhja me artin". 

Në dokumentarin e ri, ai reflekton dhe tregon sa ndikim pozitiv ka patur Fox në jetën e tij.

"Megan became like the sun for me. Just the fact that I have her around me gives me life and helps me shine. It is fixed like that story of fairy tales that are never told in schools, that no one teaches. The passion between us he is scary, it seems to me that I know him beyond this life, " - he describes the relationship with the actress.

Latest news