Flash News

POLITIKOFF

Male Leo: Love, sex, friendship, style and money

Male Leo: Love, sex, friendship, style and money

Something is coming your way. You can hear a terribly loud, crashing, screaming sound. Relax, it is only the ‘King of the Jungle’ who makes his grand entrance, appearing late, with his hair disheveled and a dramatic story to tell. It's hard to lose a Leo man . Warm, enthusiastic - he is at the top of his world. He is dignified and strong, with an atmosphere of power around him.

The Lion male is a born leader and in a team situation, he is quite happy to work together with others, and will often be a key player, providing motivation and encouragement to his team.

Ruled by the Sun, the male Leo is outward, confident and energetic. He is kind of ambitious and once he decides on something, he is determined to achieve it. His impatience, once driven, is boundless, and he is exceedingly generous, faithful, and honorable.

Leo is a fixed sign, and this means that man plays can be thought and stubborn about certain things. It is difficult to change this man's decisions once he has decided, and because he is also sure he is always right, there is no guarantee that he will even hear your side of the story.

If you insist on trying to correct a Leo man , the claws can be stripped and the mannequin fluffy - try soft flattery and subtle suggestions, rather than outright opposition. Don’t worry if the Lion’s famous rage ignites - he’s really just a big “cat” under all that rumble and his screaming is much worse than his bite. So "bark but do not bite".

The whole world is a stage, and Leo has the lead role in every scene. He will never shy away from the spotlight and absolutely adores being the center of attention. His talent for drama and his innate talent often lead to professions in art, acting, writing or fashion.

Disa Luanë të famshëm janë: Andy Ëarhol, Mick Jagger, Yves St Laurent, Peter O'Toole dhe Hulk Hogan.

Dashuria, seksi, romanca dhe marrëdhëniet me një mashkull Luan

Luanët marrin çdo emocion njerëzor në dispozicion dhe e përforcojnë atë në ekstreme. Kjo është e njëjta qasje kur bëhet fjalë për dashurinë dhe Luanin. Dashuria është toka shkatërruese, lëkundëse e tokës, spektakolare dhe dramatike për mashkullin Luan.

Ai do të dashurohet, shpesh dhe thellësisht. Sa herë që e bën do të jetë i bindur se është hera e fundit, e vetmja, dhe se të gjithaherët e tjera ishin të gabuara. Kur të gjejë dikë që do ta dojë ai do të kërcejë me kokë, zemra e tij mbahet në putrat e tij të fuqishme. Ky guxim i shkëlqyeshëm është ajo që shumë njerëz admirojnë te Luani.

 

Në një marrëdhënie, ai është plotësisht i përkushtuar, plotësisht besnik dhe mbrojtës i ashpër.

Burri Luan mund të jetë gati kotele kur është në një lidhje të sigurt, lozonjare dhe djallëzore me bashkëshorten e tij. Partnerja ideale për një burrë Luan është dikush që është ndeshja e tij në forcë, besim, bujari dhe ngrohtësi. Partnerja duhet të jetë e denjë për prestigjin e tij dhe të sjellë lidhjen e tyre të veçantë në marrëdhënie.

Ai është një i dashur  shumë romantik, dhe nuk do të jetë befasi që kjo shenjë të lidhet me elementin e Zjarrit. Gjithçka në lidhje me mashkullin Luan gërvishtet. Vetëbesimi i tij është seksi, gjestet e tij janë të guximshme dhe sharmi i tij është i papërmbajtshëm. Njerëzit e duan këtë, dhe ai është shumë i kërkuar si mik ashtu edhe si i dashur.

Luani është një i dashur i zjarrtë - ai që i pëlqen ngacmimet dhe ngacmimet. Ai nuk ka pengesa, qoftë midis çarçafëve apo jashtë tyre.

Ai në përgjithësi konsiderohet më i përshtatshëm me Shigjetarin, Dashin, Peshoren dhe Binjakët.

Të kuptosh mashkullin Luan

Luani ndonjëherë shihet si arrogant nga ata që nuk e njohin vërtet. Edhe pse nuk ka frikë ta thotë ashtu siç është, ky zotëri është vërtet një individ me zemër të mirë dhe i dhembshur.

Një mashkull Luan nuk do të ketë asnjë problem të fitojë respekt nga miqtë, familja dhe punëdhënësit - diçka që ai rrallë e merr për të mirëqenë. Duke qenë pak egoist nganjëherë, një goditje e fortë në shpinë dhe një goditje e vogël e egos shkojnë shumë me këtë njeri.

Paraja & Luani

Nëse doni të tërhiqni vëmendjen e mashkullit Luan, flisni për disa nga gjërat më të bukura në jetë - makina të zbukuruara, shtëpi të mëdha dhe bizhuteri të shtrenjta gjithmonë e interesojnë atë.

Pajisjet elektronike të kohës, orenditë elegante të shtëpisë dhe ngrënia e shkëlqyer i taksojnë burimet financiare të këtij njeriu, por ai ndonjëherë mund të jetë kokëfortë i pavëmendshëm për këtë.

Kursimi i parave për një ditë me shi mund të mos jetë gjithmonë përparësia e parë e mashkullit Luan. Edhe kështu, ai shqetësohet për paratë herë pas here.

Moda & Luani

Ngjyra "gold' dhe e verdha dominojnë botën e "Luenërve", përveç nëse këto ngjyra nuk janë aktualisht në modë. Kur bëhet fjalë për dekorimin e shtëpisë, ai mund të tërhiqet nga dielli, kurora, thekse të arta ose të verdha, dhe çdo gjë që duket mbretërore, por as shumë e pacipë.

Meqenëse kursimi i parave nuk është shqetësimi i parë për Luanin kur bëhet fjalë për ato gjëra që veshin botën e tij, ju mund të prisni që veshjet e tij dhe dekori i shtëpisë të jenë më të mirat që ai mund të blejë.

Marrëdhëniet & Luani

Luani ka shumë miq dhe di si të festojë. Gjithmonë i gatshëm për të dhënë mendimin e tij, ai ndonjëherë mund të duket si shumë pretendues, por këshillat e tij shprehen me qëllimet më të mira - edhe pse jo gjithmonë me taktin më të madh. Edhe kështu, ai e di kur t'i zbusë gjërat.

Luani është një person bujar, i kujdesshëm që fal shpejt këdo që mund të dëmtojë egon e tij pa dashje.

Romanca & Luani

Luanit i pëlqen të sundojë mbretërinë e tij, por është më se i gatshëm të lejojë që partneri i tij të marrë komandën e dhomës së gjumit për një interlud romantik. Ashtu si çdo gjë tjetër në jetën e tij, nuk ka vend për mërzitje dhe monotoni, kështu që prisni që Luani të luajë me dëshirë çdo lojë romantike që sugjeron shoqja e tij. Ai zakonisht është i mbushur me ide, gjithashtu.

Shëndeti & Luani

I prirur për dhimbje dhe lëndime në shpinë, Luani tepër aktiv është duke u angazhuar gjithmonë në më shumë aktivitete fizike sesa duhet, gjë që mund t’i krijojë probleme më vonë në jetë. Interesante, ai fle dhe relaksohet po aq "fort" sa luan; është e mahnitshme ta shikosh atë duke u shndërruar nga luani dembel në aktivitet intensiv, dhe pastaj përsëri.

Career & Play

The natural faith of a Lion makes him an innate leader. He is an uncomplicated individual with the unique ability to organize and motivate the people around him.

Source: Cafe Astrology .com / Adapted in Albanian: Politiko

Latest news