Flash News

POLITIKOFF

Nicola reacts to the latest news and reveals why she didn't wear a wedding dress designed by Victoria

Nicola reacts to the latest news and reveals why she didn't wear a wedding

News that Nicola Peltz and Victoria Beckham don't speak and can't stand each other have been making the rounds on the web lately. It even seems that it all started with the wedding of the young couple and the fact that Nicola did not wear a wedding dress designed by her mother-in-law, as had been rumored for months in the media. But what is the reason why things went like this and not as planned? Nicola herself has reacted to this, revealing why she didn't wear a Victoria Veckham wedding dress for her wedding to Brooklyn.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

"Unë do të vishja një fustan nga Victoria dhe doja shumë, por disa muaj më vonë, ajo kuptoi se atelieja e saj nuk mund ta bënte në kohë, kështu që më duhej të zgjidhja një fustan tjetër," tha 27-vjeçarja për Variety. “Ajo nuk më tha ‘nuk mund ta veshësh'; Unë nuk thashë që nuk doja ta vishja. Ndodhi kështu dhe më pas na u desh të bënim një zgjedhje.”

Nicola reacts to the latest news and reveals why she didn't wear a wedding

Për dasmën e saj në prill, aktorja veshi një fustan të personalizuar Valentino Haute Couture me një siluetë pa mëngë, me dekolte katrore dhe një bisht të gjatë, duke shtuar doreza me dantella dhe një vello të gjatë.

Nicola reacts to the latest news and reveals why she didn't wear a wedding

Megjithatë, Nicola veshi një fustan të Victoria Beckham për të shpallur fejesën e saj dy vjet më parë.

Nicola reacts to the latest news and reveals why she didn't wear a wedding

Nicola also told Variety that she suspects rumors of a rift between her and Victoria started when she chose a different designer for her wedding dress.

Latest news