Flash News

POLITIKOFF

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

Football icon David Beckham has long faced criticism for the way he shows his love for his four children by kissing them on the lips, with some people finding kissing on the lips between parents and children a little strange. Beckham has addressed the backlash and explained exactly why he chooses to kiss his children on the lips.

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

Beckham has often shared photos kissing his youngest daughter, 11-year-old Harper, whom he and Victoria Beckham welcomed in 2011. The pair also have three sons; Brooklyn, 24, Romeo, 20, and Cruz, 18. While many considered the posts a bit unconventional, Beckham defended his parenting style and explained that the gesture was nothing more than an innocent way to express your love for your child.

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

Duke folur gjatë një interviste në ‘Facebook Live’, ai tha: "Ne duam t'u tregojmë fëmijëve tanë dashuri. Më kritikuan që e putha vajzën time në buzë një ditë më parë. Unë i puth të gjithë fëmijët e mi në buzë. Brooklyn, ndoshta jo. Ai mund ta shohë këtë pak të çuditshme. Por unë jam shumë i dashur me fëmijët. Kështu jam rritur unë dhe Victoria, dhe kështu jemi me fëmijët tanë. Ne duam t'u tregojmë fëmijëve tanë dashuri dhe ne i mbrojmë ata, kujdesemi për ta dhe i mbështesim, dhe ju e dini, ne jemi shumë të dashur me ta."

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

While, for Becks and Posh, the gesture is nothing more than a form of love - it's clear some experts don't see it as such. A psychologist has urged parents to stop kissing their children on the lips, warning it could have harmful effects on their development.

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

Charlotte Reznick, a licensed child educational psychologist and former clinical professor of psychology at UCLA, commented on the tendency of celebrity parents to kiss their children on the lips.

"Kisses on the lips with children", David Beckham's theory

The trend, followed by other celebrity parents such as Jamie Oliver, Gino D'Acampo and Hilary Duff, has sparked an emotional debate about the implications the gesture can have - even with innocent intentions.

Latest news