Flash News

POLITIKOFF

Salsano Rrapi comes out to Alex's side and bites Rezart

Salsano Rrapi comes out to Alex's side and bites Rezart

Rezart Veleshnja has been at the center of criticism because of the attack he made on comedian Aleks Seitaj.

Invited to "Albania Live" Rezart Veleshnja attacked his colleague Aleksin as he accused him of being "gay" because of a role in one of his adult parodies.

Rezart said that this parody should not be watched by teenagers and even raised claims that through it Alex shows that he is gay.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albania Live (@shqiperialive_tch)

After this statement, Alexi himself reacted in a long video, who, among other things, said:

“Unë këtë këngë e kam postuar vetëm tek profili i Vezires dhe kam shkruar poshtë që kënga është 18+. E vetmja gjë që rrëmbeu vëmendjen e të rinjve dhe i shtyu ata shikonin ishte pikërisht prononcimi i Rez Veleshnjës që tha do tmerrohen të rinjtë tanë, do mësohen keq. Unë se kam promovuar fare në Shqipëri atë parodi, sepse ka qenë për jashtë shtetit. Edhe kënga ishte 18+ që nëse ti nuk ke një llogari 18+ nuk mund ta shikosh atë parodi, kështu që unë nuk e kuptoj ku e ka hallin e madh Rez Veleshnja me atë parodi. Gjithsesi unë tani e hoqa parodinë, sepse vëmendja shkoi atje, sidomos vëmendja e të rinjve dhe unë nuk e dua këtë gjë. Dhe më duket totalisht absurde që të sulmosh dikë që të tregosh se je më i mirë. Nëse do të tregosh veten tënde si më të mirë, atëherë puno, bëj gjërat e tua, fito lekët e tua dhe nëse të duket e drejtë të sulmosh njerëzit e tjerë nga hiçi nuk di domethënë. Mirë që na bëhet moral, por nga kush na bëhet moral? Por ndryshe nga kolegu im unë nuk i përmend të palarat e të tjerëve, sepse kam respekt dhe dinjitet për veten."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Seitaj (@alexseitaj)

There were many characters who came out in defense of the comedian, among them his colleague and Rezart, Salsano Rrapi.

Salsano has sided with Alex in this debate and has even nailed Rezart. Salsano has posted a video from one of his sketches in "Portokalli" where he interprets as a woman, just like the role of Vizier that Alex has.

Salsano Rrapi comes out to Alex's side and bites Rezart

"I am Vivi and I greet the Vizier and all those actors who can not become like Vivian and the Vizier."

 

Latest news